Follow 'mem'follow budaya yg sihat

Wednesday, November 3, 2010

cerita KOREA? watefak?

tajuk entry kali ni sbnanye adalah kata2 yg selalu kuar automatik dari mulut aku bila adenye:

*awek kt FB amik gambar bibir muncung wt status dlm bahasa KOREA.*
atau
*bila wt profile pic gna gamba laki2 jambu KOREA*


* * *

wokeh2. cte nye cmni ak dlu mmg x penah terpk nk lyn cte KOREA, walaupun membe ak SOPEK *dia study kt KOREA* and ari tu dia balik x abis2 cte yg internet korea paling laju dlm dunia.

tp, hari ini dlm sejarah bila ak buat pertama kalinya telah berjaya abiskn 16 episod drama KOREA!*satu episod almost 1 jam*

ak start tgk mggu lepas hari selasa. tp tgk episod 1 part 1.*sebab ak masih cuba utk x tgk cte tu*

tapi apakan daya, naluri lelaki ak ckup kuat memberontak dlm hati ni utk tgk cte tu.

so hari ni ,semalam n kelmarin ak telah habiskn 11 episod*selasa smpai ahad minggu lpas ak tgk 5 episod je*





*ni la cte tu*
gmba dicurik dr cik Google

p/s: pasni klu ak wt status bahasa KOREA kt FB jgn mrh ye:P

34 comments:

Syla Rosli said...

haha.. tu la..lain kali jgn mengata org..lain kali try tgk dulu..cite ok lah kan..tp kalau bdk perempuan buat-buat gaya mcm artis korea bajet kawaii tu macam kelakar lah..for me la kan..hekkk~~

Mohd Nor Quiyyum said...

hahaha yela2 :)
bajet kawaii???

Syla Rosli said...

in malay means bajet comel..

kalo tak islap kawaii tu mean comel kot..haha..

Mohd Nor Quiyyum said...

haha ko pun lyn korea eh?:P

hidayah said...

i'll wait ur 1st fb status in korean yar..:P

Mohd Nor Quiyyum said...

hidayah- haha wait n see ya!:P

yana mohamad said...

haha..tu la..len kali tgk dulu
haa..t tgk cite jepun lak..
atashinchi no danshi..mmg best ah

yana mohamad said...
This comment has been removed by the author.
Mohd Nor Quiyyum said...

cte ape tu? cinta ke?
haha

hiro said...

aigooo..

Mohd Nor Quiyyum said...

aigoo....

F.a.S.h.E.e.H.a said...

Hahaha. cerita korea kalo dh stat tengok memang tak nak tinggal, kalau boleh satu hari nak abiskan..

Mohd Nor Quiyyum said...

tw xpe cik faseeha!:)

miss asnida hani said...

tgk r you're beautiful..lagi best..huhuh

Mohd Nor Quiyyum said...

you're beautiful? nnt ak lyn:)haha

farhah adeli said...

eh tengok kat mane ni? download ke? nak jugak! -_*

Mohd Nor Quiyyum said...

cik farhah-tgk kt vikii leh x pun tgk u tube je lg cepat:)

padle said...

ala pak..cite hindustan pon nangis2 ko layan kan..sensorg lak tu..hehe

mohamad azmil said...

bengang jer rase.....jiwang karat....

Mohd Nor Quiyyum said...

padle- jgn cte kt cni kantoi la haha

Mohd Nor Quiyyum said...

meme- ai? ang pun karat gak haha

.s.o.f.i.a. said...

aku pompuan aka awek tapi aku tak layan citer korea.............. cool tak aku???

Mohd Nor Quiyyum said...

cik sofia-haha ko mmg perempuan aka awek yg cool!

NARDtheNERD said...

dekat mysoju.com xde lagi cerita niii..
sobsss
:(

Mohd Nor Quiyyum said...

cik nad- tgk kt you tube kn leh:)

M said...

lyan korea r best..haha

Mohd Nor Quiyyum said...

tw xpe:)

Wahida Nasution Thakhrim said...

cerita korea memang best.. sebab tu suka tengok..

Mohd Nor Quiyyum said...

cik wahida- xtw sgt sbb sy x tgk bnyk ag hehe

Shazana Adanan said...

citer playful kiss ni sonok ker?
xterbukak pulak hati nak tengok..
sonok ker?

Mohd Nor Quiyyum said...

cik zana-seronok gle!:))

Mohd Nor Quiyyum said...

cik zana-seronok gle!:))

kekelip said...

hahaha!..tula..jgn bencik sgt lenkali!..btw..PK mmg terbaek dri ladanggggg!!..

Mohd Nor Quiyyum said...

haha tw xpe! mmg terbaik!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...