Follow 'mem'follow budaya yg sihat

Friday, February 11, 2011

Aku dan subculture *special utk entry ke-100*

*ini belakang drawing board ak tym skola*

"yum, kurt cobain dy pakai converse ngan baju belang2"

bermula lah dunia baru aku yg cuba2 untuk menjadi grunge. ketika itu masih darjah 6. masuk je sek menengah, aku cuba2 mendnga lagu2 nirvana sambil mengenakan kemeja kotak2 dan seluar skolah(hijau) koyak di sebelah kanan yg konon2nya m'bawa maksud "I HATE MY LIFE"

"kalau kiri maksud ape?" haa. belilah "nolej" kt marshal aku.

itulah jawapan yg selalu kite dnga bile dak2 ni nk rekrut ahli baru. hihi

aku bnyk gak dga lagu SKINHEAD tym skola(lagu wajib bdk asrama). tp dorg nye culture x ngam la. keh2
***
"Weh, kalau bunga ros merah itu maksudnya dia da kapel"

pastu thn 2006 ak cube ubah angin. konon2 nk jd emo.haha. iye2 je tiap2 hari lyn MCR.
then pky celak sampai kantoi ngan pengetua. ak bg alasan, sunnah nabi hitamkan bawah mate skit. korg tw ape dy announce kt perhimpunan???

"ade sorg pelajar kite tu, SUBUH pun lebuh, nk ikut sunnah nabi"-pengetua.

1 dewan pandang aku! hahaha
*bunga tu ak dpt sbb jd vokal nasyid skola*
***

hujung tahun 2007 aku mula menjinakkan diri ngan dunia INDIE. mls cte bnyk2 psl indie ni. sume tw kot. haha





*sampai masuk ROTTW lah:P*

p/s: walau perangai macam kutu, aku hormat org tuaku!

6 comments:

wannurfazrini said...

femuss kau masa 2007 tp aku xnah tahu . kah kah !

farahAzreenHJAhmad said...

hye qayyum..i'll 4low u ;)....

padle said...

tahniah sbb entri da sratos!!

Imran nyambek said...

woohooo..

nurhamizahzuri said...

weh aku rase ko nie mesti kenal pak cik aku..pak cik aku dak semeti gak..dah maek lk..aku panggil dia ali..tapi xtaw name betul dia...dia dok kat tanjung rambutan..rumah dia dekat ngn lost world..ehehe

NARDtheNERD said...

uiyooo..
femes lah u quiyyum.
:))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...