Follow 'mem'follow budaya yg sihat

Monday, March 7, 2011

kita dan mereka tetap berbeza#2


"Walk on.. Walk on.. with hope in your heart..

and YOU'LL NEVER WALK ALONE..."

kedengaran laungan anak-anak jati Anfield, juga seluruh penyokong LIVERPOOL di stadium keramat ANFIELD bermula sebelum bermulanya game lagi.

lagu demi lagu membuatkan aku cukup ghairah menonton aksi STEVIE dan rakan2 seperjuangan.

menentang musuh tradisi, MANCHESTER UNITED, mmg perlawanan yg dinanti2kan.

aku bukan berniat n kutuk team MAN UTD yg diMALUkan ke ape ke.(dah lah DIRK KUYT yg hatrik pastu Nani BERLAKON pun MANTAP pastu RAFAEL si BUDAK KECIK tunjuk SAMSENG), ak just aku masih lagi berbangga dengan semangat penyokong LIVERPOOL yg boleh dikategorikan sebagai penyokong terbaik dunia.(kate AHMAD TARMIZI)

lagu x henti2.. ape yg ak terkejut sangat(aku pun xsedar, membe ak AZHA yg bgtw) minit ke-70 game mlm td, fans LIVERPOOL x nyanyi lagu YOU"LL NEVER WALK, or lagu STEVIE, tp dorg nyanyi lagu HAPPY BIRTHDAY KENNY!

RESPECT GILERRR!

kite kat cni birth SATHIANATHAN, RAJAGOPAL, IRFAN BAKTI..(sekadar memetik beberapa nama) pernah kite ingat? :P

itu jelah yg aku nk kongsi. CONGRATS my team LIVERPOOL!

kamu takkan berjalan bersendirian!


p/s:ak berbangga penyokong HARIMAU MALAYA dah bertambah dah sekarang :)

*credit Amirul Azha a.k.a AYAM HM for the info :)*

6 comments:

ayam chemor. said...

walk on walk on, with hope in your heart and you'll never walk alone.
best entry neh.. :)

ak perasan time tu..commentator bgtaw fans nyanyi birthday kat king kenny..masa tu ak rasa mcm, WAHHHH! bangga gile jd sebahagian drpd penyokong liverpool..walaupun ak takda kat dlm anfield..tp dpt rasa aura nya.. YNWA mate ;)

p/s: hope someday cita2 ak ngan mat pet tercapai nk jejak kaki kat anfield tuk tgk match. :)

Mohd Nor Quiyyum said...

hai? cita2 ko ngan mat pet je? ak mcm mane????haha

mat pet said...

jum kita rmai2 pegi anfield

eka said...

haha , diaorang mmg best . erkk , maksud aku , aku mmg best kan . mmg fans liverpool yg terbaekk . kan nenek kau dah bagitau kau smalamm .

ayam chemor. said...

yum kau tk pernah cerita pun kat ak..mat pet adala..hahaha :)

*cimOt* said...

yeaaaahh..one day we'll watch the live match..bile??ntahhh

tapi ianya pasti best gilerrr..real kotttt..wowww..YNWA!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...