Follow 'mem'follow budaya yg sihat

Sunday, March 13, 2011

tibai je la.

"xda awek hang nk awek. da ada awek merungut kt aku mcm2"

"egt, kalau hang pk nk kapel sebab semata2 nk teman hang p mcd pastu tgk wayang, baik x payah la."

"kalau nk relationship, hang kena pikiaq jauh2. jangan pk seronok ja. hang ada tanggungjawab.nk jaga hati org ni susah."

"hang kena pk, hang tu nk bercinta. bukan main2. ni melibatkan hati dan perasaan."

"u klu nk kapel, kne jage hati dy. jgn kacau hidup dy sebelum ni. mksdnye, jgn halang dy nk kawan ngan membe2 dy ke ape. u spttnye cube utk masuk ke dlm life dy n kawan2 dy."

"ko ptt rase bertuah sbb ak egt dy da xnk kapel.. tp x sangke dy pilih ko."

"tuka la skit info about myself tu"

*antara dialog2 yg aku dpt sebelum n selepas aku memiliki cinta dia.

bnyk lagi.. x larat nk tulis. haha


sorry 4 everything. i love you so much.

2 comments:

*cimOt* said...

entry jiwa2 ja lately yom~~

love not simple as as it's spelling L.O.V.E. but it's complicated as it's meaning..
but don't worry,if she's meant to be urs,then,she'll be urs.everything depends on u..
dats just my pov.

AnisZahra said...

Ke main lagi incik Quiyyum kitee. ceh. hahaha. benda ni simple je sebenarnye, ego masing2 je yg jadi kan bnde ni complicated. ye tak? ceh, kalau takde kne mngene, bye la. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...