Follow 'mem'follow budaya yg sihat

Wednesday, April 6, 2011

apehal ni YUM??

Assalamulaikum dan salam sejahtera semua.

lame da ak x update blog aku(mksd ak entry yg x melibatkan hati dan perasaan, rindu dendam ini).

aku bz dgn mengupdate blog2 yg pro kerajaan dan pro pembangkang. isu pun tgh hangat skg kn. :D

kat sini bkn ak nk sruh korg undi kerajaan or pembangkang. ape yg ak cube sampaikan, kte ni as a barisan anak2 muda MALAYSIA, kenalah amik tw psl bende2 politik ni. itu tanggungjawab kite.

"elehh. wtpe nk tw, asl ak ckup mkn, ckup, pky n x kacau hidup ak da lah"

mmg betul. tp itu hak kite sbg rakyat utk tentukan mase depan negara. bestkan kalau semua amik berat psl politik. so, xdelah kite ni senang dipengaruhi oleh sape2, sebab semua ade knowledge masing2.

macam EPL la, kite semua tw yg LIVERPOOL mmg HEBAT, so xde la org boleh memperbodoh2kn kite dgn kate LIVERPOOL tu x kuat.(sekadar contoh.:D)

"eleh QUIYYUM, asl tbe2 ckp psl politik ni? nk naikkn traffic blog lu la tu"

haha. itu semua x penting tp yg penting ak cube smpaikan ape yg sedang bermain di benak pemikiran ak ni je.

aku rase ckup smpai sini je kot. tulis panjang2 bkn org nk bace.

p/s: x sabar nk daftar sbg pengundi ujung thn ni :D



*bapak gua tunjuk skill*

11 comments:

*cimOt* said...

yeahhhh..aku dah boleh memangkah!!

psttttt..kem salam kat awek..hahaha

Mohd Nor Quiyyum said...

haha... nnt ak sampaikn.. ak ujung thn baru boleh :P

Tasha said...

ni I baca ni.... hehehe.... ayah u nmpk mantap la... berapa umur dia?

Mohd Nor Quiyyum said...

umor dia baru 49 :P

eqbalzack said...

uniten dah final exam lom bro?!

Mohd Nor Quiyyum said...

da final lame da.. tgh cuti la ni :D

EkaBukanMakcikKau said...

ahh hape barang politik bagai ark .
ynwa <3

KAU TAK SERABUT KE DENGAN MISAI SEGALA?AKU TENGOK PON MACAM NAK BAGI SEDAS DUA

padle said...

gitar tu xmo angkut kt uma sewe ke weh?bole aku berguru ngan ko nnt...

Anati Soki said...

woooah.. dah bleyy mengundi la nih!!! hehehehe.. make the right choice bro!

Mohd Nor Quiyyum said...

padel-itu kne pertimbangkan... haha

Mohd Nor Quiyyum said...

anat- haha.. will do!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...