Follow 'mem'follow budaya yg sihat

Friday, December 2, 2011

uniten 10s

"awk ni asyik main ragbi je, bila nk spend time ngan sy?"

"eh, xnak lah aku pegi tgk ragbi tu, bnyk laki separuh bogel. eewwwwww"

"u ni, seram tau i tengok ragbi tu. i risau psl u...."

itulah antara dialog2 yg kita selalu denga daripada perempuan apabila bercerita pasal sukan bola bujur.

gua xnak komen banyak pasal isu ni.

cuma kesempatan ini gua nk promote skit kepada pembaca2 setia blog gua, silalah berkunjung ke uniten hujung minggu ini utk menyaksikan uniten 10 :)

p/s: denga cite khairul fahmi che mat pun datang. *utk tarik awek2 ultras datang* keh3

sila rujuk blog berikut:


happy weekend.



muka proud gila.

1 comment:

padle said...

punyela semangat aku duk dpn tv nak tgk ko live kat astro arena tapi......hampeh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...