Follow 'mem'follow budaya yg sihat

Thursday, January 27, 2011

lelaki kini kurang GENTLEMAN?

betul ke weh lelaki skg ramai x gentleman???

1.hanya berani mengungkapkan kata-kata manis hanya di alam maya(fesbuk/blog etc)???

contoh fesbuk:

"cinta ku ibarat kapal di lautan, besar sauhnya, besar lg cintaku"

then post link lagu.

contoh blog:

tajuk entry: kau lah ku puja setiap masa.

entry cte psl tgk wayang same2 pastu mkn mcd same2.

gamba kt side penuh dgn gamba dorg.


2.Atau memerlukan medium lain(SMS)???

contoh sms:






***

adakah sbb teknologi atau mmg perempuan skg mmg sukekan pendekatan seperti ini???

same-same kite fikirkan.

p/s: entry ini dibuat pada pagi jumaat sebelum ak berangkat ke Arau untuk bermain rugby untuk kali pertama bersama team UNITEN. so, entry kali ini mcm pening skit. hihihi




23 comments:

zureen said...

err nakbace pun geli haha

epadzz zainal said...

ahaha..
tak gentleman lgsg.

Mantoll said...

ak suke contoh sms ko 2..

eqacashperlala said...

main ragbi seyhhh!
tough!

hehe, anyway good luck dalam game nanti :)

nora said...

tak kisah ar gentleman ke tak gentleman ke yang penting bahgia


ENTRY HOT : Malaysia Boleh!

A'IM said...

agak pening gak ler..ahaha

FATIN SYAFIQA said...

Haha. tu gentlemant sgt tu. Oh rugby kat arau ke. Tema uni Fatin ada lwn kat UIA (:

wannurfazrini said...

okey! tak suka cr macam ni! taip . leh la cite . kannn ?

ANATI SOKI said...

tanda lelaki tak gentleman untuk anat.. ialah.. bila kat kedai makan.. duk pnggil waiter tuh.. dgn bunyi suitsuit)mcm tikus tuh) oooh!! me no likey!!

Mohd Nor Quiyyum said...

zureen- nape geli?

Mohd Nor Quiyyum said...

epadz- haha btul ke?

Mohd Nor Quiyyum said...

mantol-itu contoh mmg terbaik la :)

Mohd Nor Quiyyum said...

eqa-thnx! ak baru blk mlm td :)
dpt no 3 hihi

Mohd Nor Quiyyum said...

nora- btul la tp x bez la kn2

Mohd Nor Quiyyum said...

aim- agak la ak pun pening hahahha

Mohd Nor Quiyyum said...

mok- btul2! depan2 senyap!

Mohd Nor Quiyyum said...

fatin syafiqa- yg team uni fatin tu main masum 7's

uniten x masuk masum :(

Mohd Nor Quiyyum said...

anat- itu paling benci skali la :P

ANATI SOKI said...

ahaha.. bukan apa.. nmpk cm tak hormat and tak sopan langsung. hehehe

Mohd Nor Quiyyum said...

btul tu!! tegur lah elok2 kn:)

arep_atan said...

cit!!lelaki poyo semakin bertambah la yum sbb tu kot..hahaha....bile dah kawen xnk plak ckp mcm tu kat bini...tu le org kate...syaitan tu tutup mate kite time bercinte..bile dah kawin terbuke mate tu skt..tp jgn risau awek2 di luar sane...lelaki gentlemen masih ada...bkn langsung tiada...bg aku la kan..
p/s-la...kamu pg ke ke game kat arau tu....

Mohd Nor Quiyyum said...

haha
btul tu arep!

aah ak pegi!
nape?:)

ciK fLower meLawEr said...

jiwang gaban kot :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...