Follow 'mem'follow budaya yg sihat

Sunday, April 17, 2011

jangan bikin SAILANG :D

ak baru selesai menghabiskan cite HOW I MET YOUR MOTHER(HIMYM) season 4 mggu lepas. mmg agak lambat jika nk dibandingkan tym ak final exam.(mggu final tu ak habis 3 season sbb tu pointer rendah. haha)

bkn nk cte psl cmne nk counter utk naikkan pointer 2nd sem. cume nk kongc ape pendapat ak tntg culture yg ade dlm HIMYM.

ape yg dpt dr cite, omputih mmg x ksah nk tdo ngan sape2 as long as dorg SINGLE. klu dorg pandai adjust, dorg leh score pompuan mane2 pun(pun yg SINGLE).

tapi,

bile je dorg dah in relationship, automatiknye dorg akn tggl sume tu n fokus kt awek dorg je. bile ade awek hot n jambu mcm mane sekalipun dorg still fhm yg dorg tu da in relationship, so dorg x kn ngade2 nk score awek tu, even awek tu yg try nk score dorg.

taip,

culture yg selalu ak denga ngan masyarakat kite ni, even da ade awek, tp still nk try market nk adjust awek lain.

paling bez nk try adjust awek org.
yela, masyarakat kite ckup sinonim ngan quote:

"BINI org pun leh cerai brader"

p/s: hentikan budaya sailang menyailang.:)
p/s/s:klu yg bace bi pompuan ko tuka je awek tu kepade pakwe.:))

*ted mosby wannabe*

7 comments:

Aizat Azizan said...

hahah.. ko pun da addicted dgn HIMYM ke bapak.

Mohd Nor Quiyyum said...

haha.. mst la.. wajib lyn kot!:)

F.a.S.h.E.e.H.a said...

betul weyhh. aku cukup benci pmpuan yg gatal ngn bf org ni.. tp satu hal pulak kalau bf tu sndiri ngaku single. ha cane tu???

padle said...

whaddup!

NARDtheNERD said...

sailang tu cantas ke?
tak biasa i word tu dear..
:)

EasyFareez said...

tak apa. what goes around comes around. kita kena sailang sekarang, esok orang lain pula sailang awek dia. haha

Teyaazman said...

how i met ur mother terbaik. skrg nak tgk season 6 punya. semangat download kat laptop dr season 1 sampai 6. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...