Follow 'mem'follow budaya yg sihat

Thursday, May 5, 2011

cuti! BUKAN cinta!

sudah sebulan lebih ak bermastautin di kampung halaman, sudah tiba masanya utk ak pulang ke bangi. xde pape yg bez tntg cuti ak selain aku pergi bermain golf pada hujung minggu, melepak di starbuck sambil online fesbuk, dan keluar clubbing sewaktu ladies night.

aku tipu.

cuti ak bnyk menghabiskan masa di rumah. bermain game bersama adik2. kalau aku menang ak kutuk2 dia, klu ak rasa nk kalah ak tekan button "RESTART".

sepanjang cuti ni seperti biasa ak masih dibuai mimpi tentang indahnya cinta bersama teman wanitaku.keh4.

ape yg bez, cuti ni ak dpt tgk "porn" percuma.

tgk berita ade "porn", bace paper kt kedai abc ade "porn". denga cte skg ni da "dibolehkan" tgk porn eh?

kirenye, kalau ak jd dak sekolah skg ak leh ak tgk porn sesuke hati. kalau cikgu tangkap. ak jawab.

"cikgu, tangkaplah yg berlakon dalam cite tu.keh4"

p/s: tengok benda lucah boleh melemahkan ingatan.



6 comments:

Ain Jia Zainudin said...

yerp .lemah ingatan .hehe .

azharhan mohd redzuan said...

bila jumpa member msti tanya ada2??

hidayah said...

selamat pulang ke bangi! :)

Anati Soki said...

kalau mnng ko kutuk, kalau kalah ko restrt..wakakaka.. mmg adat.. abag suka buli aidk.. anat slalu kena cmtuh ngn abg anat.. fuh.. kejam

aleen aiden said...

rase nak kalah cepat2 restart tu,bijak juga sbenarnya.mcm ank buah aku membuli adiknya,begitulah.sebijik.hahah

msredcheesecake said...

Tengs singgah blog msred.

Suka layan need for speed.kalu rasa nak kalah, pe lagi.restart la...kakakak....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...