Follow 'mem'follow budaya yg sihat

Tuesday, June 28, 2011

alam maya

perkenalan di alam maya sering kali dianggap penuh muslihat.

gua x salahkan org2 yg beranggap begitu. sebab kadang2 gua pun percaya.

ya, mmg benar alam maya penuh tipu daya.

namun terpulang pada cara kita mencorakkannya.

mak gua pun cakap,

"long hang xyah caya la pompuan dalam facebook tu"

haha. ketawa gua dalam hati.

namun gua mash yakin pasti ada yg jujur dlm alam maya itu.

sehinggalah gua kenal dia.

ya, dia. salah sorg rakan maya gua yg rapat ngan gua.

selalu share cite2 yg bez n probs ngan gua.

gua hepi jumpa membe camni dlm alam maya itu.

gua tulis entry ni khas utk dia. thnx kerana sudi membe gua yg biasa2 ni.








p/s: pic ni gua minx dlu dr owner.

p/s/s: leyla, i da tunai jnj. u bile ag. :P

8 comments:

missSenget said...

weewit...

da jumpa ek?

nawal addina said...

weewiit !! XD

ehem ! aku rase nak mkn nasi minyak laa ;)

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

mana tau 1 hari nanti akan jd lebih kawan???

padle said...

ehem2..xnk buat cite pasal gua lak ke?

mira shahidan said...

so sweet:)
Diri kita sendiri tau mana yg boleh percaya ng tak kan. ada yg boleh dibuat kawan, ada yang setakat nak kawan sbb jeles ngan kita pun ada.

Mawar Berduri said...

itu diaaa...

leyla, u bila lagi?

enyheartsdiamond said...

ehem2.. cantiknya dia :)

cik azeya said...

comelnye name, leyla.. tapi serius shit, gua fobia name itu. -_-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...