Follow 'mem'follow budaya yg sihat

Saturday, June 25, 2011

pulaukan dia!

"eh, mane alip ha? selalu ade lepak ngan kite?"

semua diam membisu.

tiba2 Rashid bersuara.

"tu ada kt table hujung nun. sekarang dia lepak ngan perempuan ja"

"tu la, dlm kelas pun ak tgk asyk duk sebelah pompuan je!huh!"

zulkifli menambah.

"lepas ni kalau dia dtg nk lepak ngan kite, kite xyah layan dia. dalam erti kata lain, kita pulaukan dia!"

semua mengangguk tanda setuju.

***

gua pelik la ngan org kita ni. bila sorg mamat tu selalu lepak ngan membe2, depa wt x layan sgt. tp bila sekali sekala nk lepak ngan pompuan, depa mula la tanya2. nk pulau la bagai.

mula lah xnk bertegur dah.

ape punya mentaliti lah.

kang kalau mamat tu x lepak ngan pompuan langsung, xde lak konpiden diri bile nk ayat pompuan bila nk kawen nnt, lantas menjadi gay.kn bahaye. keh3

kesimpulannya..

rashid n the gang, kasi la peluang alip nk lepak ngan pompuan, bkn selalu. keh3

p/s: petang ni gua nk tgk MASUM. final RUGBY woo. jom2!!

11 comments:

Aisyah Aina said...

elehhh...dorang jeles le tu...kahkah XD

padle said...

...?true story ka brrooo?

youhazreenda said...

susah2..kalau once dat guy dah ade gf, mesti akan susah nk jaga hati gf dia n jaga hati his best buddies..huhu dilemma2.

Amiey White said...

sangatlah suka perasan -.-"

btw okay lah orang ramai peminat. aku pula suka minum srg2

nawal addina said...

kau gi-la rugby eh ? haha

Mawar Berduri said...

rashid n the geng..

beri dia peluang menghayati hidup sebagai lelaki macho yang disegani perempuan.

dia ada charm yang tersendiri.

siTi HaJar JUfRi said...

nasum kt upm kan? bkn nk lawat aq.. cehhhh... >_<

enyheartsdiamond said...

lelaki mmg mcm tu lah.. kdg2 bila kawan depa ada awek, pastu dya dok layan ja awek tu, pastu yang lain2 nanti dok pulau dia lah bahan dia lah.. kan?

NARDtheNERD said...

eh kesian alip,
mesti dia hemsem kan rashid nak jeles.
hehehe.
:)

Norhisham Nordin said...

dtg singgah sini...

Norhisham Nordin

missSenget said...

alip tu ko ke???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...