Follow 'mem'follow budaya yg sihat

Thursday, August 11, 2011

saya kembali


lama gila gua x bukak blog ni. da lebih sebulan da.

bulan 7 hari tu mmg sebulan gua bz.kuiz+test+rugby+tengok liverpool+ayat awek tp x dpt dan mcm2 lagi.

cakap pasai awek ni. gua pelik betul la ngan mentaliti sesetengah org.

contoh:

"weh wawa, sape gamba pompuan sebelah lu tu?"

"itu membe gua lah. dia da berpunya."

pelik2. asal gua tanye pasal pompuan je mesti ingat gua nk adjust jadi awek. aduh! cmtu sampai bila gua nk berkawan ngan pompuan. keh3

kalau da kapel memang xleh kawan ngan lelaki lain eh?





gua pun macam da minat main menatang ni. tp modal lak xda. haish.

ada sapa2 nk belanja? keh3

p/s: gua merepek apa ntah. xde idea la. next tym gua cite lain la

9 comments:

missSenget said...

gi rompak kedai beskal....

wannurfazrini said...

haha potong stim la. tp bg aku leh je even dah berpunye kwn dgn laki lain . kite beas berkawan kot kannn?

Amirah Suhana said...

kalau terserempak org ni maknanya saya dah tahu sape kot.haha

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

teringin nak naik beskal ronda2 kampung! yehaaaaa..pinjam basikal boleh??kuikuiii

Jufa Eriana said...

ayat awek tp x dpt
quiyyum, i love this part HAHA

tiris90 said...

ngeng.. lastly update gak eh.. walau un cm xda modal jew.. hah basikal aku time kecik2 ada lg aku simpan lau ko nakkk.. warna merahh taya 3. spcl kowt.. lalalalala~

Qaseh dalia adelia said...

boleh je berkawan tapi jgn sampai timbul perasaan hehe

Anati Soki said...

ecececece,, fixie bike! hehehehehe
weyh!! anat pun dah lama kot tak update! bila nk update pun taktau.. kalot sungguh 2,3 bulani ni

gadis bunga said...

fixieeeeeeeeeee weyhh . lame dah gua tak datang blog lu . haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...